sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Nové mobilní zařízení pro spolkové akce

Napsala Radan Kukal, Duha Barrandov dne 17.července 2024

Duze Barrandov se podařilo pořídit nové mobilního zařízení pro pořádání kulturních a spolkových akcí takřka za čtvrt milionu korun, které využije v duhovém prázdninovém areálu v Miřetíně u Skutče, v tzv. Táboře Barrandov, a přilehlém okolí.

 

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Pro zkvalitnění spolkové činnosti, kterou organizuje ve spolupráci především s Duhou Miřetín, Duhou Přístav, městem Proseč a několika dalšími spolky nakoupila Duha Barrandov profesionální skládací pártystan o rozměrech 10 x 5 m, 29 skládacích venkovních sezení, tzv. pivních setů, 16 skládacích stoliček, 5 skládacích barových stolů a 4 venkovní plynová topidla.

 

Projekt "Duha Investice 2023 Duha Barrandov – dovybavení areálu Tábora Barrandov v Miřetíně" byl realizován s podporou MAS Litomyšlsko o.p.s. Místní akční skupina Litomyšlsko podporuje rozvoj regionu Litomyšlsko, a to zejména jeho venkovských oblastí. Celkové náklady projektu činily 239 686,- Kč, z nichž na něj prostřednictvím Státního zemědělského a intervenčního fondu ČR přispěla částkou 69 030,- Kč Česká republika a částkou 122 718,- Kč Evropská unie. Tento projekt významně přispěje ke zkvalitnění spolkové činnosti, kterou Duha organizuje.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist