sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Tangram vystavuje fotografie ze svého projektu

Napsala Jana ©oupalová dne 12.června 2012

Duha Tangram, Marie Wolfová: V minulém roce se několik našich členů zapojilo do projektu Méďa pro tebe v rámci programu Iniciativy mládeže, kterou pořádá agentura Mládež. Mladí lidé ušili kolekci textilních hraček s didaktickými prvky pro mladší žáky ze školy pro nevidomé. Celý projekt byl fotograficky dokumentován -  od výroby střihů, přes vlastní šití na šicích strojích i v ruce, až po dokončování a slavnostní předávání hraček dětem v jejich  škole.




Projekt měl velký úspěch. Hračky přinesly radost nejen obdarovaným dětem, ale i jejich tvůrcům. Měli velmi hezký pocit, že se jim podařilo vyrobit něco, co potěšilo jiné. Výstavu fotografií z tohoto projektu je možné  si prohlédnout během června ve výstavních prostorách v Národním informačním centru mládeže , Na Poříčí 4, Praha 1. Marie Wolfová, Duha Tangram


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist