sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Co dělá Propolis v pivovaru?

Napsala Jana ©oupalová dne 8.listopadu 2011

Markéta Votavová, koordinátorka projektu Tamjdem: Nazdárek pozemšťané!

Už je to tu zase. O víkendu 11.-13.11.2011 razíme společně na další báječný projekt. A kam Tam že to Jdem? Pojedeme, poprvé v historii Tamjdemu, do neprobádané oblasti mezi Prahou a Plzní, do pivovaru ve Chříči. Sídlí zde neziskovka jménem Propolis.




Tak a teď trochu toho infa: Propolis o.s. si vytklo za cíl přeměnit chátrající pivovar v obci Chříč v živoucí místo a kulturní a společenské centrum, prostor pro setkávání.  Práce tu je dost, jak v lese, tak na zahradě. Pokud bude ošklivo, můžeme demolovat či vyklízet vnitřek pivovaru. Práce s kladivem či sekerou je prostě inspirující.:) Navíc nás čeká prohlídka areálu a workshop s překvapením. Takže není o čem přemýšlet a stačí se jenom přihlásit.

Chcete-li TAM JÍT a strávit víkend TROCHU JINAK, podívejte se na veškeré podrobnosti o srazu, účastnickém poplatku, dopravě, noclehu atd. tady: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/co-dela-propolis-v-pivovaru/

Pokud bude Tamjdem již plný ve chvíli, kdy dostaneme vaši přihlášku, dáme vám obratem vědět. V opačném případě můžete s účastí počítat.

Tamjdem = neformální dobrovolnické víkendy sdružení Duha. Příležitost pomoci neziskové organizaci, strávit víkend trochu jinak a setkat se s českými i zahraničními dobrovolníky. Pokud vás zajímá, jaké další Tamjdemy jsou naplánovány na rok 2011, koukněte sem: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/terminy-aneb-kdy-tamjdem/

Mluvit budeme česky a anglicky, jakékoli další jazyky taky bereme do party.

Těšíme se na shledání!

Gábina a Markéta


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist