sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Divadlo Expekus: pozvánky na představení

Napsala Jana ©oupalová dne 7.listopadu 2011

Duha Divadlo Expekus: Vážení diváci, zveme Vás na naše představení v listopadu i v prosinci, čili tentokrát toho bude trochu víc.

Nejprve hrajeme 11. listopadu od 20:30 v DDM Praha 2, Slezská ul. v rámci festivalu Antidepka naši hru "ŽE BY HAMLET?". Zde doporučujeme vidět ještě aspoň představení hrané před námi (S tvojí dcerou ne - hraje Marvinův divadelní spolek oživlých obrazů).

Potom nás můžete vidět v našem domácím prostředí v Klubu Klamovka dne 24. 11. od 19:30, to budeme po delším čase hrát komedii "NOVÉ APOKRYFY".





A další změna prostředí–6. prosince v 19:30 vystupujeme v  Kladenském divadélku (ulice Josefa Hory) opět s hrou "ŽE BY HAMLET?". Těšíme se na Vás! Vaše Duha Divadlo Expekus


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist