sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

S Tamjdemem za zámeckou meluzínou do InBáze Berkat

Napsala Jana ©oupalová dne 12.října 2011

Markéta Votavová: O víkendu 15. – 16. října (sobota a neděle) vyrazí Tamjdem již potřetí do zámku v Rakovicích, kde občanské sdružení InBáze Berkat buduje komunitní centrum, jehož cílem je zlepšení integrace migrantů z cizích zemí v České republice. 

Budeme zvelebovat zámecké komnaty i sklepení, připravíme zámecké prostory i zahradu na zimu
– čeká nás proto skládání, řezání a štípání dřeva, již tradičně také hrabání listí a natírání oken. Při tom všem se toho spoustu dozvíme jak o historii rakovického zámku, tak o činnosti InBáze Berkat a komunitního centra jako takového. A třeba odhalíme, jestli v zámecké věži skutečně straší.





Chcete-li TAM JÍT a strávit víkend TROCHU JINAK, podívejte se na veškeré podrobnosti o srazu, účastnickém poplatku, dopravě, noclehu atd. tady: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/jak-zni-zamecka-meluzina/

Tamjdem = neformální dobrovolnické víkendy sdružení Duha. Příležitost pomoci neziskové organizaci, strávit víkend trochu jinak a setkat se s  českými i zahraničními dobrovolníky. Pokud vás zajímá, jaké další Tamjdemy jsou naplánovány na rok 2011, koukněte sem: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/terminy-aneb-kdy-tamjdem/ Mluvit budeme hlavně anglicky a česky, ale jelikož vyrážíme do multikulturního centra, jakékoliv další jazyky samozřejmě vítáme! Těšíme se na shledání! Zuzka, pan Voříšek a pracovníci InBáze Berkat


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist