sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Tamjdem natírá v Duze Modrá Střelka

Napsala Jana ©oupalová dne 22.září 2011

Markéta Votavová: Projekt Tamjdem vás zve na další víkendovou expedici do české neziskovky. Během přelomového víkendu 30. září – 2.října s projektem můžete vyrazit na pomoc Duze Modré Střelce v Náchodě. Jedná se o jeden ze základních článků Duhy – sdružení pro děti mládež, která realizuje také projekt Tamjdem.
Naším úkolem bude zvelebit Základnu Na zámku – což je srubová osada v blízkosti náchodského zámku. Zejména budeme natírat dřevěné sruby a sekat trávu. V plánu je mimo jiné i prohlídka okolí, zámku, i místního pivovaru…




Věnujte víkend nevládní organizaci trochu jinak. Na detaily o projektu (doprava, ubytování, stravování, účastnický poplatek) se podívejte zde: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/sruby-modre-strelky-potrebuji-novy-nater/ Pokud bude Tamjdem již plný ve chvíli, kdy dostaneme vaši přihlášku, dáme vám obratem vědět. V opačném případě můžete s účastí počítat.

Pokud vás zajímá, jaké další Tamjdemy jsou naplánovány na rok 2011, koukněte sem: http://www.trochujinak.cz/tamjdem/terminy-aneb-kdy-tamjdem/ Těšíme se na viděnou!Markéta a tým Duhy Modré Střelky

Tamjdem = neformální dobrovolnické víkendy sdružení Duha. Příležitost pomoci neziskové organizaci, strávit víkend trochu jinak a setkat se s  českými i  zahraničními dobrovolníky. Mluví se hlavně česky a anglicky.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist