sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Parlamentní výměna zkušeností a II. ročník plesu Národního parlamentu dětí a mládeže

Napsala Jana ©oupalová dne 21.února 2011

Duha Participace: Parlamentní výměna zkušeností (PVZ) proběhne 18. - 20. března 2011. Přijet může každý, kdo chce. Akce je ideální pro členy školních, městských i krajských parlamentů dětí a mládeže, kteří se  třeba nikdy nezúčastnili celorepublikového Zasedání NPDM. Workshopy na Parlamentní výměnu zkušeností jsou voleny tak, aby je mohl absolvovat každý dle zájmu (viz program PVZ). Cena PVZ je 600,- Kč (viz pozvánka na PVZ) 19. března od 19 hodin proběhne II. Ples NPDM ve Společenském centru Brno - Bystrc. Letošní téma plesu je Hollywood, tudíž se dá očekávat hvězdná zábava i program.




Po dohodě s organizátory je možné zajistit přespání v Brně nedaleko Společenského centra. Účastníci PVZ mají lístek na ples v ceně PVZ. Cena lístku na ples je pro ostatní 200,- Kč. Rezervace lístků je možná na emailu plesNPDM@participace.cz

Obě akce jsme již avizovali na celorepublikovém Zasedání NPDM a některé parlamenty dětí a mládeže se již na akci těší. Nyní je můžete najít i na http://www.facebook.com/event.php?eid=160724143980008
Chtěla bych Vás požádat o šíření těchto informací a těším se spoustou Vás na viděnou v Brně.
Jana Votavová


vedoucí programu Participace
koordinátorka Národního parlamentu dětí a mládeže
votavova@participace.cz
721 463 078


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist