sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Pozvánka na RVVZ do Šumperka

Napsala Jana ©oupalová dne 13.února 2011

Kateřina Katóba Palová, Duha Tuláci: Před časem jste si mohli přečíst článek o CVVZ (Celostátní Vzájemné Výměně Zkušeností) v Chrudimi, na který bych dnes chtěla navázat. Chci Vás totiž pozvat na další výměnu zkušeností, tentokrát regionální, která bude 8.-10. 4. 2011 v Šumperku.

RVVZ se v Šumperku koná již několikátým rokem, takže organizátoři (T. O. Kamarádi Šumperk) nejsou žádná béčka. Tato akce si klade za cíl sblížit lidi pracující s dětmi a vzájemně se něco naučit. A o to by mělo jít i nám, ne? Program bude jistě bohatý stejně jako roky předcházející.




Můžete se těšit na rukodělné dílny, praktické semináře a tipy jak s dětmi pracovat. Pro zájemce přikládám odkaz: http://rvvz.tokamaradi.cz/index.php?p=1 nebo http://www.facebook.com/pages/RVVZ-Sumperk/145516822171368

Ti, kterým daný termín nebo místo nevyhovuje, nemusí smutnit. RVVZ se konají po celé České republice a v nejrůznějších termínech. Doporučuji stránku http://www.rvvz.cz/prehled-rvvz, kde je přehled nejbližších VVZtek.

Pokud váháte, jestli jet, tak neváhejte. Je to výborná příležitost prezentovat svou organizaci, dužinu i sebe sama a posunout se o kousek blíž k pomyslnému vrcholu hory poznání, na kterém stojí cedule s nápisem „umí, zná“.

Kateřina Katóba Palová, Duha Tuláci


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist