sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Koncert Barvy Francie: Caina + Bran, Palác Akropolis (Junior klub), 2.6. 2005, 19.30h

Napsal Martin Vejvoda dne 16.května 2005

Pořádá Duha, sdružení dětí a mládeže ve spolupráci s Francouzským institutem

V rámci série koncertů world music Tolerance 2005 vystoupí v pražském Paláci Akropolis francouzská skupina Caina. Kapela je představitelem unikátního francouzského jazzového stylu, který se nazývá manouche neboli gypsy jazz a u jehož zrodu stál legendární Django Reinhardt. Hudba tohoto kytaristy je mezi francouzskými Cikány nesmírně populární a považují ji téměř za svou národní. Caina se nechává ovlivňovat i styly jako je rock, šanson či keltská hudba, a vytváří tak energický koktejl současné francouzské muziky.

Jako host vystoupí skupina Bran. Také tito interpreti svižných bretaňských rytmů se stále více nechávají inspirovat muzikou, se kterou se setkávají při svém působení v Praze nebo při cestách po evropských festivalech. Obě skupiny se na pódiu setkaly již na mezinárodním festivalu v Lorientu v roce 2004 a sklidily velký úspěch.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist