sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Poslední volná místa na Dračím vrchu!

Napsal Martin Vejvoda dne 9.června 2005

Máte rádi přírodu, hory, sport, trochu práce, muziku a srandu? Mezinárodní workcamp Dračí vrch, který proběhne v Jizerkách od 3. do 14. července, vám tohle všechno nabízí. Přijeďte s námi pronikat do zákonitostí horské přírody, potrápit svá těla s horolezci z dužiny Vertical, přispět k tomu, aby se na svahy Jizerek vrátily ohrožené druhy stromů a keřů, a trávit neopakovatelné večery ve vybrané společnosti podobně ulítlých lidí. Mezi Poláky, Slováky a Maďary máme ještě tři volná místa pro našince, neváhejte! Protáhněte svaly, zabalte kytary a ukulele a vzhůru na Dračku. Kdyby vás zajímalo, jak jsme se měli před rokem, mrkněte se na pár fotek.

Workcamp Dračí vrch 2005 Dračí vrch u Liberce, CHKO Jizerské hory 3.-14.7.2005 20 účastníků ubytování: ve stanech Sahara práce: pletí v lesních školkách, dle počasí výsadby program: pestrý! info: Martin, vejvoda@duha.cz, 605 567 763 Projekt pořádáme ve spolupráci se Suchopýrem a podpořila ho Česká národní agentura Mládež. Tento projekt byl finančně podpořen Evropskou komisí. Toto oznámení odráží pouze postoje autora a Evropská komise ani Národní agentura nenese zodpovědnost za její obsah ani za jakýkoliv způsob užití informací v ní obsažených.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist