sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Dobrovolnický víkend v buddhistickém centru

Napsala Jana ©oupalová dne 21.června 2009

Zveme vás na dobrovolnický víkend TAMJDEM, který jsme připravili na 26.-28. června společně s Buddhistickým kulturní centrem Vyhlídky u Českých Budějovic.

Pomůžeme vysázet rostliny kolem rybníčku, který bude sloužit k dočišťování odpadní vody, se stavbou kamenné terasy a vyklízením harampádí z přízemí centra. V sobotu večer se můžete těšit na seminář o Buddhismu diamantové cesty a kdo bude mít zájem, může se zúčastnit i následné meditace.




Účastnický poplatek je tentokrát 300 korun. Pokrývá stravu (kromě pátečního večera), dopravu na místo a ubytování.

Veškeré podrobnosti o srazu, dopravě, noclehu atd. zde.

PŘIHLÁŠENÍ: Pokud chcete jet s sebou, stačí vyplnit online přihlášku zde.

Jako alternativu k placení účastnickému poplatku si můžete vzít si na starost dohled nad kuchyňskými službami či úklidem. Nebojte se to zkusit, jen si pozorně přečtěte materiály, které jsou u jednotlivých úkolů ke stažení. Podrobnosti a zvláštní přihlašovací formulář najdete zde.

Pokud bude Tamjdem již plný ve chvíli, kdy dostaneme vaši přihlášku, dáme vám obratem vědět. V opačném případě můžete s účastí počítat.

Tamjdem = neformální dobrovolnické víkendy sdružení Duha a CONEV. Pokud vás zajimá, jaké další Tamjdemy jsou naplánovány na rok 2009, koukněte sem. Máte příležitost pomoci neziskové organizaci, strávit víkend trochu jinak a setkat se s českými i zahraničními dobrovolníky. Mluví se hlavně anglicky a česky.

Těšíme se na viděnou,

Lieve, Štěpán, Markéta a všichni z Vyhlídek

Foto: Beliza Mendes


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist