sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Víkend her II.

Napsal Irbis dne 20.října 2005

Je to pokračování Víkendu plného her. Jeho obsahem bude zase troška teorie, prohloubení již získaných poznatků, ale nyní se zaměříme na hry ve městě, v místnosti a v tělocvičně, taky trochu více nakoukneme do deskovek. Proto proběhne ve městě, kterým bude tentokrát KARVINÁ.

TERMÍN: 4.–6. 11. 2005 MÍSTO: DDM Juventus Karviná Cena opět 250,- Kč Zahájení v pátek v 18:00, ukončení v neděli do 14:00. Spaní ve vlastním spacáku na matraci. Jídlo od sobotní snídaně zajišťují organozátoři. S sebou: Osobní věci, teplé oblečení na ven, spacák, sportovní oděv do tělocvičny, přezutí. Přihlásit se je možné do 24. 10. 2005 na adresu mojmir.novacek@seznam.cz . To je snad vše. Zdar Irbis P.S. DDM Juventus Karviná, U Bažantnice 1794, Karviná – Nové Město Dojezd: Z autobusového nádraží (je naproti vlakovému) jsou to tři zastávky číslem 2. Vystupujete na zastávce Domov důchodců. Pěšky je to z vlakového asi 20 minut.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist