sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Karneval s Dlažkou

Napsala Duha Klub Dlažka dne 27.dubna 2023

Tradici jsme dodrželi i letos a opět jsme pro děti z Přerova a okolí připravili karneval. Odpoledne patřilo dětem a večer pak následně patřil dospělým, kteří mohli zavítat na ples Dlažky.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Karneval navštívila v průběhu odpoledne stovka dětí. Tohle číslo zahřeje opravdu u srdíčka. Jsem moc ráda za sebe i za celý pořadatelský tým, že se za námi děti rády vrací. Mé velké díky patří právě pořadatelům, kteří odvedli skvělou práci při výzdobě sálu, při prezentaci u vchodu a také při všech dalších potřebných úkolech a aktivitách. Šašek a Maková panenka roztancovali celý sál. Kocourovi v botách patří velké díky za fotodokumentaci celého karnevalu. 

Děti nejen tancovaly na známé i méně známé písničky, ale také pro ně bylo připraveno několik soutěží a dalších aktivit. K velmi oblíbeným patří Kuba řekl, sochy, čáp ztratil čepičku, domeček…., pantomima, hádanky  a také podlézání pod lanem. 

Kdo zrovna nechtěl soutěžit, ani tancovat, mohl se zastavit ve výtvarné dílničce anebo u Kristýnky v předsálí, která byla připravená dětem splnit jejich přání a krásně jim pomalovat obličej.  

Letošní malou novinkou, která ale dle mého názoru slavila u dětí docela úspěch, byl bublinovač, který nám do sálu vypouštěl bubliny. Byla radost vidět rozzářené očička dětí.

Tak to by bylo malé shrnutí karnevalu, dokud ho mám v živé paměti. Děkuji všem za účast a těším se, že se v podobné sestavě potkáme společně na listopadovém karnevale.

Pořadatelka Peťula


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist