sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Mikulášský víkend

Napsala Duha Klub Dlažka dne 9.prosince 2019

Ahoj Mikulášníci! Vše na Mikulášském víkendu rodičů s dětmi bylo jen a jen OK a OK. Zateplená jídelna s krbem a v něm praskající oheň po celý víkend. Teplíčko na chatičkách i v herně. Nádherné počasí – v pátek boží déšť a v sobotu polojasno a v neděli jasno úplně. Super kuželky na hřišti s dospělými, děti na hrátkách v lese a v herně. Andělská hra za slunce a potom čertovská v šeru a tmě.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Samí dobří lidé – usměvaví a ochotní a schopní všeho dobrého. Milé a veselé a hravé děti, veselí a hraví dospělí a ještě hravější vedoucí. Kuchyně božská počínaje polévkami nektarovými, opečenkami i vypečenečkami dost dobrými pro vegetariány i masoteriány, k tomu perník a další dobrůtky. Dobré moky počínaje čajem a konče vínem nejlepších odrůd. Kytaristé – v pátek Vincenzo a v sobotu Vašek – hráli hodiny a samé krásné songy.

A finále? Čert v novém hávu a jeho aktivní pomocníčci. K tomu je třeba připočítat andělky bílé jako sníh. A Mikuláš? Správně se chovající a nadělující plné tašky dobrůtek i krásných věcí na památku.

Díky Mikuláši, díky všichni, co jste s námi byli.

Mussur

 

Fota zde:

http://galerie.dlazka.cz/photo/#!Albums/album_3230313931312d204d696b756cc3a1c5a1736bc3bd2076c3ad6b656e642032303139


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist