sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Adventní laser game se Skaláky

Napsala Duha Skalní město dne 27.ledna 2019

Druhou adventní neděli jsme se setkali se Skaláky v centru Mercuria v pražských Holešovicích, abychom se zde utkali ve hře zvané laser game. S ohledem na to, že kapacita arény byla více než dostatečná, zahráli si s námi i mladší sourozenci některých našich Skaláků.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Hra podobná paintballu, ve které se ale nemusíte bát nepříjemných modřin, trvala zhruba hodinu, přičemž jsme v herní aréně vyzkoušeli několik variant této oblíbené hry. Díky tomu si tak Skaláci včetně jejich minulých či současných vedoucích mohli vyzkoušet spolupráci ve dvojicích i v několikačlenných týmech, rozvinuli schopnosti týmové komunikace i organizační dovednosti a také se pořádně proběhli. Na rozdíl od sezení u počítače a hraní počítačových her totiž nemůžete v laser game vyhrát, bude-li stát na místě a hrát si na nepohyblivý terč! Především jsme se však všichni dobře bavili a aktivním způsobem strávili nedělní odpoledne, zatímco se jiní tlačili v nákupních centrech během předvánočního shonu! V novém roce proto plánujeme uspořádat další akce, do kterých zapojíme nejen naše Skaláky, ale i členy dalších oddílů, protože jedině tak nám to dlouhé čekání na další letní tábor rychleji uteče. A nebojte, ani na plánování celotáborových her nezapomínáme! Věříme, že se máte opravdu, nač těšit!


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist