sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Klub Dlažka jede

Napsala Duha Klub Dlažka dne 8.ledna 2019

První týden roku máme za sebou. První tři dny se na Dlažce hrály šachy – klasického novoročního turnaje se zúčastnilo 17 šachistů. Po nich dorazila třináctka hráčů na víkend stolních her. První tělocvičny máme za sebou, ať to je florbal či volejbal. První kondiční cvičení proběhlo na Dlažce. V neděli jsme vyrazili na první běžky.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Co více? Vyúčtováváme rok 2018 a hlavně chystáme víkendy a tábory letošního roku. Kdybyste chtěli pomoci – ozvěte se! A na webu je už takřka všechno, některé akce se začínají plnit – nezaváhejte! O pololetkách vyrážíme na Zimní rodeo pro rodiče s dětmi a dospělé na Pohořany a také na super zájezd autobusem do Ostravy za technikou i pohybem. Chystáme i koncerty – 30.1.2019 přijede Plíhal – máte už lístky? A akce pro pravé Dlažkaře se blíží – ano bude únorové ringo ve Znojmě a hlavně ples Dlažky 16.3.2019.   

Mussur

 

 

Víkend stolních her na Dlažce

První víkend nového roku 2019 jsme strávili v klubu v Přerově. Zahráli jsme si spoustu stolních her. Hlavně mou oblíbenou – Osadníky! Martin nás v ní všechny porazil. Sobotní odpoledne jsme strávili v tělocvičně, abychom se i trošku hýbali. Zahráli jsme si volejbal, fotbal, ringo a dokonce došlo i na nějakou gymnastiku a vyhazování. Jídla a čaje bylo dostatek a v sobotu jsme měli dokonce velkou porci řízků s hranolky v nedaleké restauraci U Radnice. Účastníci se v průběhu měnili, přijela i krátká návštěva – Ema, která nás překvapila a udělala nám velkou radost. Bláhově jsem si s sebou vzala učení, ale neměla jsem šanci se k němu dostat. Neustále se něco dělo. Už se těším na další akci, protože tahle parta mě nikdy neomrzí.

Klárka S.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist