sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Jarní prázdniny na Myšinci

Prodlouženou víkendovku v závěru jarních prázdnin (23.-26. 2. 2017) připravila Duha Paprsek na "duhové základně" Myšinec na okraji Budišovic. Únorové počasí bylo ještě chladné, ale o zábavu nebyla nouze, ať už se jedná o hry na základně, na hřišti či venku na okraji lesa.

Připravili jsme mimo jiné také letošní první branný závod s otázkami. Po náročných dnech plných aktivity nám přišly vhod klidné večery s pohádkami na přání. Děkujeme Ivaně Sobolové za to, jakým způsobem se o základnu stará a jak ji neustále pozvedává a poposouvá dál a dál. Děkujeme rovněž MŠMT a Městu Krnov za finanční podporu, díky které byla tato akce dostupná skutečně pro všechny děti. A již nadšeně připravujeme další výpravu do Stříbrných Hor.    Michal a Karolína Brunclíkovi Duha Paprsek z Krnova


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist